IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Selasa, 29 Mei 2012

Babysitter

Cikma sibuk mulai hari ni hingga Khamis...menjadi babysitter anak buah Cikma yang banyak peel tapi sungguh cute!!hehe..NANI aka budak comel ni duduk di rumah opahnya sebab ibu dan abahnya perlu bekerja di Diamond Bay..so, NANI akan di jaga oleh aku, my bro dan MAK.....

Melayan budak comel ni memang penat!!aduhai..semua kerja yang aku plan masih belum di mulakan lagi (jahit manik u'lls)..kalau dia ada sah-sah tak boleh buat kerja lain..asyik nak berjalan je kerjanya..huhu..

Apa-apa pun.menjaga NANI ni memang buat aku rasa seronok terutama melihat gelagat dan keletahnya..kalau Cikma yang jaga dia..memang aku ngan NANI akan lawan jerit siapa vokal paling tinggi..hehe..garang budak NANI ni..tak boleh di tegur..lawan balik u'lls...macam MAK NGAH dia...haha...layan....:)



Suka main air..lantak lah NANI oiii..jangan merengek udah!!!hehe

CIKMA : Macam ni kot rasanya penat jaga anak sendiri nanti..huhu.....:)

2 ulasan:

  1. hehee... rasanyerr lebih penat kott jaga anak sendirik..tapi happy sentiasaa.. penah la jugak dulu jaga 2 anak buah ita,.tp kadang diorg ni leh buat kite gelak selalu..

    BalasPadam
  2. ita : hehe...mmg btul..jga anak zman skarang ni kena lebih penat dn letih...x pelah asalkan dorang jdi anak yang soleh dan solehah..:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails