IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Selasa, 1 Mei 2012

Cuti daripada bekerja..

Salam sejahtera..salam bulan MEI...selamat menyambut Hari Pekerja...cuti u'lls..hehe..tapi Cikma rasa macam tak cuti..sekejap je sehari cuti tu..esok kerja balik..:)

Cuti yang dipenuhi dengan membuat kerja (kertas soalan BM tak siap lagi ni!!)...adoh!!!...malas nak stress lebih..buat ajelah..orang dah suruh kan...ermm..karang tak peksa pulak bebudak...anyway..Cikma buat mana yang mampu..nak ikut JSU (Jadual Spesifikasi Ujian) memang lah sampai esok pagi tak siap..agak-agak ajelah ekk...harap pihak pentadbir faham..hehe..

Mahu pergi tengok AMALIN..:)..itu yang tak sabar...nak tengok sangat dia since ALIN masuk wad last week..nanti Cikma upload perkembangan terbaru AMALIN ekk...so, Selamat Bercuti kepada semua.....




CIKMA : Minggu ni balik DIAMOND BAY!!!...:)

4 ulasan:

  1. ...selamat hari pekerja dan selamat bercuti cik ma...
    Semuga Alin bertambah sihat...
    sampaikan peluk cium mamaijat buat dia ye...

    ***lately nampak cik ma moody......

    BalasPadam
  2. mamaijat : ........emm...mama perasan ekk...:)...merajuk barangkali..ermm..keje bnyk pun salah satu faktor...ntahlah mama..penat jga hati org..tp hati sendri takde sapa nak jaga....so, kenalah jaga hati ini sendiri2...huhu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. .....jangan ikutkan hati & perasaan sesangat...
      seadanya aje...

      seorang ibu yang kasih sayang anaknya akan merasai jika anaknya ada sumthing wrong!!

      Padam
    2. mamaijat : ok mama..saya cuba..cuma saya ambil masa sikit..ntahlah..ego kot..ermm..maybe...:)..thanks mama sbb memahami..:)

      Padam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails