IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Selasa, 8 Mac 2011

PIBG SKPI sesi 2011

Yaaa...Cikma sanagt bosan ok pada hari Sabtu minggu lepas...macam biasa..kalau dah namanya mesyuarat PIBG...emmm...memang sangat boring..boleh???hehe...boleh saja kan......:)..Cikma bahagian persembahan...jadinya persembahan dah abis awal...tu yang tersangat lah boring...

Kerana boring ya amat...ntah apa-apa gambo ok snap...so, korang layan lah ekk gambar-gamabr ni..siap edit lagi...ok per....layan.....


Mula-mula..letak gambar baik-baik dulu...tu tengah Dato' Seri Ong Tee Keat berucap ....


Cikgu-cikgu yang tengah concentrate..


Dah mula bosan...snap gambor ala-ala profesional....peh!!menjadi ker???


Dah mula snap gambar iklan..belilah beg jenama GIOSSARDI....:)...kekeke...


D...for..."DONKEY"?????.......


TIME IS GOLD..(tunggu masa nak blah ni!!!!)


Sebelum blah...kita makan dulu!!!..kekeke.........:)


CIKMA : AJK Guru PIBG sesi 2011...harus ker????

10 ulasan:

  1. jadi ajk pibg 2011..ok la tu cikma:)

    BalasPadam
  2. assalamualaikum,anak akak pun pelajar SKPI juga....baru masuk tahun ni.

    BalasPadam
  3. no komen..aku dah kuar carta..hehe

    BalasPadam
  4. Farah : aduhai..dah 2 thn farah...tak larat dh..bagi ler kt org lain...

    BalasPadam
  5. alfa : ko mmg kan...GB mntk ko..last2 nama ko takde...ko mandrem apa ekk kat dia???hihi

    BalasPadam
  6. salamdariborneo : ye ke kak??anak tahun berapa???pindah kl ker???

    BalasPadam
  7. anak akak tahun 4,aah dah pindah kl.mula2 minta sekolah sri bintang selatan tapi tak dapat.....tapi syukur la anak akak dapat masuk 4 bestari(penyelia petang tengok report card yang sekolah lama)...mula2 sebulan pertama nampak dia tak happy dengan sekolah baru ni,sekarang dah ok.....ada budak kacau dia rupernya,sekarang masalah ni dah settle.nampak dah happy ke sekolah,baru2 ni dapat hadiah murid kemas masa sambutan maulidur rasul lagi la dia happy........aqkak ada tunjuk blog ni kat dia,dia cakap pernah nampak cikgu ni tapi tak tahu nama lak......appa2 pun kalau kita terjumpa nanti tegur2 la ye...hehe......

    BalasPadam
  8. salamdariborneo : la ye ke..tak ajar thn 4..tp bdk2 thn 4 tu kenal saya..sbb pernah ajar dorang thn 1 dulu...ye ke...nasib dia tak nangis ye...x per..dah ok tu kira dh sgt baik..janji dia hepi kat SKPI..kami ckgu2 ok..haah lah kak...nanti kalau jumpe tegur2 jugak saya ekk...akak tinggal mana skang???

    BalasPadam
  9. akak tinggal di taman pandan mewah,depan SMK pandan mewah tu.....

    BalasPadam
  10. salamdariborneo : ye ke...dekat je tu...saya dekat area skpi tu...

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails