IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 3 Mac 2011

Baked Sweet Potato

Kali pertama makan ubi keledek bakar..emmm...sedap...sangatlah teringin ok..sebab...hehe....macam mana nak explain ek..tapi memang nak sangat rasa ubi bakar ni..selalu kita goreng dan buat pengat jer kan...sangat lazat...Cikma sangatlah jakun nengok benda ni kali pertama...harganya...tak lah mahal...ikut gram berapa kita ambil ubi tu...kalau nak rasa singgahlah kat JJ Seremban 2...yaaaa....jauhnya...kebetulan Cikma ke sana kan masa jelajah N9...tapi tak taulah kalau ada dekat area KL ni..espicially kat JJ....kalau terjumpa....dialu-alukan untuk merasanya.....nice giler!!!!!



Harga..emm..RM 6.00+++(tak silap Cikma ekk)


Sweet sangat!!!

CIKMA : Suka tengok satu program broadcast Korea (hanya dapat tengok secara online ok...tu sebab tiap-tiap bulan over the limit berukban aku ni....) kisah mengenai selebriti mereka yang diganding kan sebagai husband n wife (not official)....ada satu selebriti couple tu...yang di gelar "SWEET POTATO COUPLE" sebab dorang berdua suka bebenor makan ubi keledek bakar ni...tu yang aku pun teringin sama!!!..kekeke....

6 ulasan:

  1. tak pernah cuba lagi nie..pasni leh try..

    p/s: jemput join contest sinar raudah

    BalasPadam
  2. sweet potato tu ubi keledek rupanya..salam ziarah dan salam kenal

    Menarik sepanjang March

    BalasPadam
  3. kak min : ada ekk..emm..x penah g jj kat sana...

    BalasPadam
  4. Amy : mseti try..sedap...contest???bleh gak ni...tq..

    BalasPadam
  5. fizanur : yup..salam singgah dan salam kenal jugak...thanks ekk:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails