IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 6 Mac 2011

Jalan-jalan NILAI lagi

Yaaaaa...tinggalkan cerita-cerita sensasi di sekolah (sensasi ker???belasah lah labu!!!)...nanti-nanti Cikma continue...jam di lappy menunjukkan pukul 1.15 pagi..emmm..suka naa update blog pukul 1 pagi..hehe...well...Cikma kena siapkan kerja dahulu..sebelum boleh nak enjoy dan meronggeng di alam siber...settle kerja HEM aku....lega giler seh!!!pasni tinggal nak print jer....:)

Tapi sebelum tu..Cikma punya plan pepagi nanti adalah nak pergi berjalan-jalan ekk..dah penat otak memikir kan...jadi nak pergi release tension jap...member ajak pergi NILAI u'lls...hehe...lagi sekali pergi N9...emm...syok ke ekk????haha...dah ada orang ajak pergi jelah kan..bukan nak shopping banyak pun...just temankan jer..adalah jugak nak beli satu dua benda....

So, hujung minggu Cikma di sudahi dengan enjoy dan enjoy...syoknyer...walaupun badan dan otak masih penat..tapi bila kerja dah siap..taklah terbeban sangat badan ni....kan????


CIKMA : Tak sabar nak balik DIAMOND BAY next week...cuti sekolah wei!!!!!....:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails