IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 27 Jun 2010

She's Out Of My League


Apabila diri kita tidak rasa sesempurna orang lain....seringkali rasa kehidupan yang membosankan..tiada siapa yang mahu memandang diri ini......Wah!!!tetiba buat ayat power ni...huhu..saje jer bermukadimah camtu..sebab ada relate dengan gambar kat atas ni...

Malam semalam, aku dan housemateku..aka Liza pergi nonton wayang di Mid Valley..memang dah plan minggu ni nak ajak dia pergi sana..rasa nak rileks sikit hujung minggu ni..dah berkursus 3 hari, pastu balik kursus berkejar cari markah budak..tu pun tak settle-settle jugak..kemudian kena abiskan report card budak-budak...kena kira markah dan peratus serta jugak kedudukan diorang dalam kelas....peh!!!banyak tu kerja..tapi sebab nak mereleasekan otak ni dari beban kerja..tu yang pergi tengok wayang......

Tak tau sebenarnya nak tengok citer ape..sebabnya my housemate tu dah tengok banyak filem time cuti sekolah aritu..so dah ade cerita ni...kami pun on jer beli tiket..

Citer ni kelakar giler..haha..memang gelak abis aku...kisah tentang seorang pemuda yang begitu merendah diri serta tidak yakin akan keistimewaan yang ada dalam diri dia tu..pemuda yang sangat lurus bendul dengan kengkawan dan selalu di tinggalkan kekasih...satu hari entah camne dia jumpa sorang perempuan cantik kat tempat dia kerja..masa tu perempuan  nak naik kapal terbang..jadinya kengkawan tempat dia kerja ni macam kacau lah perempuan ni..tapi dia sorang je yang begitu gentlemen tolong lah perempuan ni dari jadi mangsa mata keranjang kawan-kawan dia..huhu..dan dari situ diorang kenal..pastu..adeh!!!letih lah nak cerita...korang tengok arr sendiri cerita ni...opps!!!hanya berumur 18 tahun ke atas jer ekk..tak boleh bawak budak-budak...cerita ni ada jugak scene yang  tidak boleh di tonton oleh diorang...bahaya tau!!!huhu

Apa yang pasti aku suka jalan cerita nya..seorang yang takde apa-apa tetiba dapat kekasih yang begitu sempurna...walaupun jauh jaraknya mereka tu..tapi sebab mereka saling memberi dan menerima kelemahan masing-masing telah membuatkan mereka bersama...aku bagi 31/2 bintang dari 5 bintang cerita ni!!!!



CIKMA : Nobody perfect!!!!!

6 ulasan:

  1. Manusia tidak ada yang sempurna...kenyataan tu ;p

    BalasPadam
  2. untuk release tension akak nak pi beli baju raya.. ha ha ha... boleh??

    BalasPadam
  3. kalau tak kerana pantang, dah lama kuar rumah tgk movie..hehe

    BalasPadam
  4. sayang2 ibu : betul kak..sokong 100%!!!hehe

    BalasPadam
  5. kak min : boleh jer..janji bukan duit kita!!!haha...

    BalasPadam
  6. alfa : ko boleh x rehat2kan diri tu jer..huhu..memang mummy rocks arrr ko ni..hehe

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails