IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 3 Jun 2010

Selamat bercuti..

Just nak cakap..SELAMAT BERCUTI untuk semua guru-guru di Malaysia..hehe..yang penting aku dah cuti dulu...cuti yang penat ok...selagi kenduri kahwin adik tak selesai SABTU ni..selagi tu..kerja..kerja..kerja...nasib jugak curi-curi masa nak mengupdate blog dan status di muka buku...

Enjoy ekk bercuti...lepas kenduri..terpaksa struggle untuk exam PTK..kemudian barulah cuti-cuti Malaysia..maybe ke Perlis cuti ni..tengok kawan kahwin....tak pernah ke sana..excited jugak ni..huhu..berkemungkinan jugak aku terpaksa bercuti jugak dalam mengupdate blog..tak delah setiap hari..tapi kalau der entri baru tu makanya aku tengah free lah tu...HEPPI HOLIDAY GENGS!!!!!!


CIKMA : Fokus PTK!!!OK...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails