IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Isnin, 21 Jun 2010

Berehat sebentar...

Cikma terpaksa berehat sebentar dari mengeblog...sebabnya mulai esok hingga Khamis aku kena menghadiri kursus..area KL jer..tapi di sebabkan bermalam di hotel...di tambah malas nak membawa lappy (berat lah)..jadinya kenalah berehat dari menulis entri...lepas abis jer kursus..baru sambung dengan entri yang baru...

Selain tu jugak..di sebabkan my broadband ni di katakan terover limit penggunaannya..aku pun terlambat lah nak mengupdate entri yang baru..nak bukak blog punya lah lama, belum upload gambar lagi..berjanggut aku tunggu!!!ish!!!..tengok dalam data statistik broadband..tak sampai pun 1GB pakai..tapi dah bagi warning penggunaan melebihi had...rasa cam nak campak jer broadband ni..kang kalau dah bersabor kang aku call MAXIS aku sound aje diorang tu!!!bayar dah le mahal...aduh2!!!..

Jadinya..Cikma kena lah control jer bukak blog dan muka buku..sekejap2 jer tengok...pastu nak bukak blog lain pun payah..tu yang tak tau entri baru blogger2...nak terjah cerita baru dan resepi baru pun payah...terpaksalah menunggu sampai hujung bulan nak aktif balik...so,selamat dan sejahtera kepada blogger2....nanti-nanti kita jumpa lagi..........

CIKMA : Argh!!!!!hampehnya...lembab betui broadband nih!!!ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

2 ulasan:

  1. selamat berkrusus,makan pon sodap..; )

    BalasPadam
  2. sayang2ibu : tima kasih!!dah selamat pun berkursus..makan??? bolehalah tahan..hehe..free kan..makan jer..

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails