IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Rabu, 9 Jun 2010

Good luck!!!

Sebelum aku bersiap balik ke KL..sempat u all's bukak blog..lama tak update..well esok aku akan menduduki peperiksaan  PTK yang pertama...seram sejuk...duk bising dengan MAK..tak study apa pun..baca nota pun sikit-sikit jer...takde mood lagi...penat dan letih masih terasa..di tambah pulak masa cuti sekolah kan..kepala pun duk pikir nak rileks jer....

Apa-apa pun...aku nak wish untuk diri sendiri..GOOD LUCK...cita-cita tinggi melangit sebenarnya..nak lulus dua-dua paper 4/4..tapi kalau study pun baru 2,3 muka surat...haruslah cita-cita nak lulus tu di pendamkan jer...anyway..aku buat jer yang terbaik....ok!!!!!


CIKMA : Terbaek wokkk!!!!!!!!!!!!!!

2 ulasan:

  1. salam atma esok pun akak periksa PTK tapi malamni masih nak merayau kat alam siber... buku dah lama tak baca ....main tembakje esok hehehe

    BalasPadam
  2. hamsini : wsalam kak..haha...sama lah kita kak!!!terkulat2 tgk kertas PTK...main tembak jer saya jwb..salah ke betul..wallahualam........

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails