IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Rabu, 30 Jun 2010

MY JERSEY

Walaupun World Cup nak ke penghujung saingan (dah nak masuk suku akhir ) tapi kehangatannya masih terasa ke seluruh dunia..mana idak nya..kalau aku keluar malam..kedai-kedai mamak mesti penuh sebab orang tengok bola..mana-mana kedai mamak yang tak popular sebelum ni pun jadi bertambah popular sebab musim Piala Dunia ni..memang penangan betui!!!huhu..aku..tahun ni sikit jer demam bola..tak banyak match pun yang aku tengok..selected jer..lagipun umah takde astro..tu yang susah nak tengok..rasa nak tengok aku just tengok ulangan jer..tak pun tanya member sapo yang menang...

Tapi..saje punya entri nie ekk..konon ada jersi u'alls untuk World Cup ni..adjust kat muka buku..ada pulak satu aplikasi untuk cipta jersi Piala Dunia sendiri..hehe..aku ape lagi pilih ler team yang aku suka serta nombor jersi sekali..dan terhasil lah jersi yang agak-agak cun  ni..huhu..layann....



No. 9 (my favourite number)



Red...( favourite colour )



Year 81 ( tahun di lahirkan..)

Gabungan tarikh hari lahir - 9/10/81....ok tak????ngeeeeeee...........

CIKMA : Bilalah team Malaysia nak masuk World Cup ni...emmmm.......

6 ulasan:

  1. mungkin lagi 10 tahun cik ma

    BalasPadam
  2. enariq ado jersi merah biru kuning...
    hehehehe.. omak eh yg lobih.. ;p

    BalasPadam
  3. sayang2ibu : hehe..tak po kak..bior lebih...janji pueh hati...kui3..

    BalasPadam
  4. salam kunjung balas...tq sudi singgah ke teratak DJ. Nice header!...love it!

    BalasPadam
  5. dayang_jack : salam kembali thanks singgah!!hehe..ye ker..

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails