IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 9 April 2010

Terasa Ingin...

Terasa ingin...

Pergi ZOO NEGARA...tengok-tengok binatang...hehe...bila lah nak pegi sana..lama betul tak pegi..tak silap  last aku jejak kan kaki ke sana masa form 1...lama tu......


Terasa ingin..

Makan cendol pulut..peh!!!best tu kalo dapat..tak pandang orang keliling dah!!!hehe



Terasa ingin...

Buat massage foot...ni memang boleh tertido ni...ada orang urut kaki yang dah lenguh-lenguh berjalan memang best time-time gini....nikmat sungguh!!!


Terasa ingin...

Pergi bercuti ke tepi pantai atau pulau..menikmati keindahan pantai dan angin sepoi-sepoi bahasa...nak bagi tenteram sikit jiwa raga ni...best ni kalo dapat pegi sana.....


Terasa ingin...

Tidolah........hehe...memang hobi aku ni...ekekeke



CIKMA : Semua nya terasa nak buat..tapi ada satu lagi yang aku terasa ingin sangat nak buat...emmmm...adakah......................................

4 ulasan:

  1. akak mmg ada ckp kak naza jumaat lepas. nak mkn cendol

    BalasPadam
  2. kat mane yg best area kita ni kak min???teringin sgt ni...

    BalasPadam
  3. ntah... blun jumpa lg. cikgu kita ramai yg mkn kat traffic light na ke tmn kencana tu...

    BalasPadam
  4. itu pernah jugak makan...ok gak tapi cam sikit jer..tak puas arr.....

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails