IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Sabtu, 17 April 2010

Bosan

Pernah rasa bosan??rasa semua orang pernah alami situasi Bosan ni..bila tahap bosan ni betul-betul masuk dalam otak..semua benda rasa macam lemau...lembab...letih dan sebagainya...dan bila bosan mesti ada beberapa benda yang kita buat masa bosan...........


Kalau aku rasa bosan aku selalunya...

1) Makan...heh...memang makan je kerja nya..tu sebab badan ni membesar BAGAI JOHAN!!!haha...apa -apa yang ada dalam peti sejuk atau gerobok aku belasah je masuk dalam mulut...lagi best kalau dapat makan benda-benda yang berais macam aiskrim...ais blanded...smoothie atau ais ketul.......ekekeke..

2) Main games...apa-apa games yang aku download atau dalam simpanan laptop aku akan main sampai abis stage game tu....sampai rasa aku bosan balik tengok game tu...ada ka???tu lah peel aku bila aku dah rasa bosan tahap gaban!!!

3) Melalak lagu-lagu favourite aku..selalunya genre rock kapak atau pop rock...mula lah nanti aku buat lontaran vokal stage paling tinggi..hehe..asah bakat beb!!!...tu sebab vokal aku paling lantang dan nyaring kat sekolah....latih vokal tiap-tiap hari terutama waktu bosan!!!hehe....

4) Tido....part ni memang aku suka...kalo dah tak tahu nak buat apa..aku akan tido..tido dan tido....perkara yang paling aku suka buat dan jugak hobi aku...hehe...........zzzz...

CIKMA : Rasa bosan memuncak bila aku rasa dah tak tau nak buat apa....argh!!!!

3 ulasan:

  1. ko kan beli banyak buku masa kat pwtc ri tu..baca lah..hehe

    BalasPadam
  2. ntahnya... cepat abiskan bacaan anda. org nak pinjam lak...

    BalasPadam
  3. alfa : haha..mood baca tak mari lagi daa...

    kak min : ekekeke..satu buku pun tak khatam lagi..camno ni...

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails