IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 8 April 2010

Bila rasa....

Bila rasa gembira...

Satu hari aku akan buat muka menawan jer...banyak bercakap...selalunya aku buat lawak-lawak merapu arr dengan member-member..kacau-kacau dorang...sengih memanjang...gelak pun memanjang......hehe (jangan di cop giler udah ler!!!)huhu


Bila rasa tension...

Muka aku akan berkerut-kerut macam kain yang di peronyok..dahi ni nampak jalur-jalur melintang yang bersimpang siur...hehe...lepas tu aku susah nak cakap dengan orang...jauhkan diri..buat poyo dengan orang...diam sikit lah...dan malas nak buat keje..baik tido lagi bagus!!!



Bila rasa sedih...

Raut wajah...mendung jer...rasa lemah sangat-sangat badan ni...tak boleh nak buat apa-apa keje..selalu aku sedih aku diam...duduk sorang-sorang...tak sedar karang air mata ni menitik keluar...kira memang sedih habis lah...mula pikir yang bukan-bukan...tu lah peel aku bila time sedih...



Bila rasa marah...

Memang tak boleh control diri..aku kalau marah dah tak kisah sapa orang tu..kecil, beso, tua, muda, berpangkat atau tak berpangkat semua aku belasah...ni antara perangai negatif aku yang memang aku tak boleh control...cuba nak control tapi bila naik marah tu sampai ke kepala memang tak boleh handle...muka jangan cakap lah...merah membara-bara...pastu mulut...emm entah perkataan apa-apa keluar dari anak tekak ni...entah bila nak berubah cikma oooii.....


Bila rasa angau...

Hehe...pernah ke aku rasa angau ni???ekeke..pernah kot...selalunya aku senyum doraemon time aku angau..senyum sampai telinga...mata tu bersinar-sinar...time makan...haha memang berselera..kalau orang lain bila angau mandi tak basah, makan tak lalu, tidur tak lena...tapi aku makan lalu..mandi memang ler basah..tidur pulak terlebih-lebih time nyer...haha...bila angau aku suka dengar lagu-lagu jiwang...pastu mula lah duk berangan yang indah-indah...hehe...


CIKMA : Apa yang korang rasa bila............

2 ulasan:

  1. macam2 rasa ada.... yg tak leh nak rasa bila kena marah bila org lain buat salah..paling bengang bila tak paham tp buat2 paham.

    BalasPadam
  2. ekeke..macam pernah dengar jer situasi ni..kat mana ekk???(ni buat2 tak paham ni!!!) haha

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails