IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 9 April 2010

New Revealed..

Hehe..akhirnya..yang aku tunggu-tunggu dah kunjung tiba!!!ekekeke (ni tengah suka sangat ni!!!)...LIVERPOOL FC dah tayangkan jersi baru dorang dengan penaja baru..STANDARD CHARTERED..jadi lepas ni tak yah lah nak pikir-pikir dua tiga kali kalau nak beli jersi team bola sepak favourite aku ni..sebab dah tak de perkataan air kencing Setan tu...haha...

Kat sini aku share sikit jersi baru LIVERPOOL FC........










CIKMA : Ni comfirm along aku nak beli jersi ni...aku pun memang nak beli..tapi...kena tunggu slim dulu...ada ka???haha......

3 ulasan:

  1. yg pasti adik n laki aku minat liverpool...adik aku lah yg akan beli sbb dia pun duk tunggu takdak air kencing kat baju tu baru nak beli

    BalasPadam
  2. kak min : hehe..x payah minat pun x per..hehe

    alfa : ekeke..x tau pun laki ko n adik minta liverpool...bleh jadi geng ni...ekekeke..ko pun join ler dorang gaks.....

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails