IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Rabu, 7 April 2010

AKU PUN DAPAT

Hehe..ni entri khas tuk Puan Azza .....ekeke....aku pun dapat ye award tu...maybe lambat sikit ler letak dalam entri aku ni...tapi..aku nak letak gak...cam dia cakap...bukan senang nak dapat title GURU MITHALI ni...ntah-ntah ni yang pertama dan yang terakhir...rezeki aku tahun ni....terima kasih ler pada anak-anak murid aku yang tulis nama aku dalam borang tu serta ucap tahniah pada aku.....



CIKMA : Award guru popular....bila leh dapat ekk???adakah.............

4 ulasan:

  1. tak pernah dapat. mmg nampak sgt bukan pilihan budak2

    BalasPadam
  2. insyaallah..satu hari nanti kak min mesti dapat award ni.......

    BalasPadam
  3. tak perlu dpt award min..sbb aku nak dpt lagi n lagi..hehehehhe..tamak haloba nih (gurau je no)

    mata- ko akan dpt award guru popular tu lepas aku nyah dari sekolah tu...tapi rasanya aku takkan nyah lagi...haha

    BalasPadam
  4. ko mmg tamak dan haloba lah aza..haha...hek eleh..thn ni nak gak ke award popular tu...emm...pe kata kita fight..haha..sapa paling popular..ekekeke

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails