IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 28 September 2012

Tengah gilakan benda ini...


Rest sekejap untuk entri masak dan makan..well..Cikma tengah gilakan benda di atas ni..apa dia.yup..beads..ya ampun..banyak nyer beads kan..hambik..stok cuti sekolah akan datang (tapi baju takde lagi ni..motif??)..hehe..

Gila seni menjahit plak aku...belajar sendiri..tengok-tengok kat internet..google dalam blog orang..try and error..rasa cantik..baru apply kat baju..dah siap..walawey..sangat teruja dan bangga..hasil sendiri..tapi Cikma belum uplaod lagi lah hasil karya ni ekk..coz nak kumpul banyak-banyak dulu..hehe

Sudah ada yang bertanya nak tempah jahit manik dengan Cikma..adeh!!belum profesional lagi..baru nak berjinak-jinak..tapi kalau simple boleh lah kot..nak suruh buat design..memang tak reti ler..apa yang ter appear dalam kepala otak ni..Cikma terus je buat..Insyaallah pada rakan-rakan yang ada bertanya tu..akan di pertimbangkan...hehe

CIKMA : Teringin nak buat crumble..emm..susah gak ekk..nak kena pikir idea lain nih..huhu

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails