IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 23 September 2012

Lang Island...again...finale

Sambung cerita tentang Lang Island...

Hari kedua di sana..aku berkesempatan ke beberapa tempat yang juga sebelum ni pernah di kunjungi..shopping time merupakan masa yang di tunggu-tunggu oleh semua orang..pekan Kuah merupakan destinasi yang di pilih nak shopping..sebelum tu..sempat ke Gamat Nusantara, Galeri Perdana, Pantai Pasir Hitam, Makan Mahsuri dan Padang Matsirat (tempat shopping gak ni)..Idaman Suri dan Haji Ismail Group jadi pilihan...seronok..habiskan duit!!hehe..ramai betul orang..sampai rasa tak leh nafas ler...

So, hari kedua memang keluar dari pagi hingga malam..tak delah rasa letih atau sakit kaki..maybe kita dah tau nak beli apa..so, takdelah nak ambil banyak masa nak memilih..betui tak???

Hari terakhir...huhu..sekejap jer kan..pepagi dah keluar..feri bergerak dalam pukul 9.30 pagi..terus ke Kuala Perlis dan bergerak ke Padang Besar...shopping lagi..peh!!memang habis duit..berapa yang aku bawak..itu lah jugak yang habis..budget baikk punyer!!!hehe...

Itulah cerita perjalanan Cikma bersama rakan sejawat..cuma satu tempat yang aku nak sangat pergi tapi tak dapat..cable car kat Gunung Matcincang tu..last year pergi pun tak sempat..tahun ni pergi pun tak sempat jugak..emm..it's ok lah..nanti ada umur panjang dan rezeki lebih leh pergi lagi..dan harap-harap dapat naik cable car tu....:)









CIKMA : Tahun depan..ermmm..nak pegi mana pulak ekk???...:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails