IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Isnin, 3 September 2012

Gangnam Style Fever...

Tak nak cakap banyak..tapi nak jugak cakap..it's fever around the world..even celebrity from Hollywood pun suka lagu ni...gila betik!!!..Cikma dah lama tahu video ni dan lagu nya sekali.first time dengar..yes!!what the crazy man doing..nonsense...haha..nama nya pun PSYcho nokk!!..kalau nak tengok beliau ni memang showmanship dia dalam setiap konsert adalah gila-gila punya konsep..haha.sesapa yang ikut K-POP tau lah kan..

Parody video ni terlalu banyak..sampaikan dah tak tahu nak tengok yang mana..anyway..yang masih lagi nak buat video parody ni masih ada masa coz his video still the most popular in YOU TUBE..almost 90 millions views only in 11/2 months...gilerr...:)

So, layan kan lagu GANGNAM STYLE ni..and the most view parody video especially from MALAYSIA..HAHA...layan gangsz....


CIKMA : Oppa gangnam style..op..op..op..op..oppa gangnam style..layan jelah..syok ni boleh tiru gaya tarian kuda ni..meh2..kita cuba kat school...haha...

2 ulasan:

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails