IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 9 September 2012

Raya Open School

Open school ok..bukan open house..hehe..memang syok makan kat school semalam..jamuan sempena Hari Raya (SKPI baru nak buat)...macam-macam ada..rasa nya meriah makan tahun ni...

Tahun ni tetap bawak makanan dari rumah..tapi ikut tahun..macam tahun 3 kami dapat undi buah-buahan dan rojak..yang lain ada yang bawak roti jala (tahun 6), kuih-muih (tahun 5), rendang (tahun 2), lemang (tahun 4), dessert (tahun 1) dan bubur (pentadbir)..yang best ada kambing bakar macam tahun sudah plus ayam golek dan char keow tiau tahun ni..memang murah rezeki cikgu-cikgu SKPI..bukan nak kipas atau aircond..tapi sejak ngan guru besar sekolah Cikma ni bertukar orang (last year)..kami dapat makan macam-macam dan sedap-sedap belaka..nampak guru besar kami tak lokek nak kuar duit sendiri dan gigih dapatkan sponsor..tu yang sangat salute kat beliau...

Anyway, layan sikit gambar yang sempat di snap..adalah sekeping tuk tuan tanah ni haaa....hehe





CIKMA : Mood makan lagi..huhu...

2 ulasan:

  1. .....memang BEST sesangat....
    terik betul perut mamaijat ari tu....
    eh! kita buat OPEN SCHOOL tiap bulan,kan best...
    ha ha ha..kita lah yang maju ke DEPAN..nanti!!!

    BalasPadam
  2. mamaijat : haha..saya kenyang sampai Subuh!!..sendawa pagi masih rasa kambing golek, rendang dan tiramisu!!!haha

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails