IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 11 Ogos 2011

Traffic yang tetiba.....

Salam dan sejahtera...Alhamdulillah dah 11 hari di bulan Ramadan...hari ni Insyaallah Cikma berbuka di sekolah kerana Majlis Berbuka Puasa dan Solat Hajat Tahun 6 di adakan..tak payah masak hari ni....ngee....motif???dah tak tahu nak masak apa sebenarnya.....:)

Berkemungkinan sibuk jugak untuk menghias khemas khas untuk Majlis Perpisahan Mem Besar pada hari esok...yup....hias mana yang mampu...mengikut budget yang di peruntukan....

Emm..Cikma perasan sejak 2 minggu kebelakangan ni...traffic blog Cikma meningkat daripada sebelumnya...agak pelik tapi dalam masa sama heppi sangat....sebab masih ada yang sudi menjenguk blog Cikma yang tak seberapa ni ...well Cikma bukan selebriti atau pun blogger tegar macam Ben Ashaari ataupun Hanis Zalikha (sekadar menyebut beberapa nama)....yang traffic dan follower mereka-mereka ni mencecah berbelas dan berpuluh ribu....(si Hanis Zalikha ni pernah beat Dato Siti Nurhaliza dalam pencarian paling tinggi selebriti dalam carian Google..)...aku dah rasa sangat heppi kalo sehari traffic blog aku cecah 100+++ jer....ok kan.....:).....

Yang pasti...Cikma semakin bersemangat nak tulis dalam blog..entri apa yang nak di masuk setiap hari...cuba perah otak ok...serius tahun ni Cikma kurang berentri baru...kalau dulu every day update blog...sekarang seminggu pun susah..but this month..rasa bersemangat nak update balik..coz tengok traffic yang sangat baik dan memberansangkan....:)..so, support Cikma ok!!!!


CIKMA : Suka kalau yang datang menjenguk blog Cikma ni dari luar negara....:)

3 ulasan:

  1. ada saje yg menjenguk, naknya selongkar resepi cikma(,")

    BalasPadam
  2. best kan.. ramai pengunjung...

    BalasPadam
  3. kak eja : ye ke kak...thanks lah sbb selalu dtg umah sya ni yg x seberapa..

    kak min : hehe..yup..bangga pun ada..:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails