IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Rabu, 3 Ogos 2011

3rd Ramadan...

Salam dan sejahtera...dah masuk hari ke-3 berpuasa...emm...Cikma masih belum berkesempatan tarawih di masjid..buat di rumah jer...penat dan letih..huhu...boleh macam tu?????....

Alhamdulillah...syukur dapat menjalani ibadah puasa dengan baik dan tenang....biarpun cuaca menguji keimanan..namun Cikma berharap agar bulan Ramadan tahun ini di beri keberkatan berlipat kali ganda oleh ALLAH SWT....

Cikma...menghitung hari...mau pulang kembali ke Diamond Bay..ahaks...yup...minggu ni balik ke sana semula..atas permintaan ALONG yang nak berbuka bersama satu famili di sana...emmm...syok tu reramai berbuka puasa kat rumah..tahun ni pulak ALONG beraya di Kedah...tu sebab dia mengajak kami ni adik-beradik berpuasa di kampung minggu ni....dah memberi suggestion kepada MAK untuk buat Nasi Ayam...huhu....boleh gitu????....

Well...tahun ni Cikma belum lagi prepare masak-masak yang best tuk buka puasa...kalo ader resepi yang terappear dalam blog ni nanti andaikan lah Cikma memasak ekk....hehe....


CIKMA : Syoknyer ABC ni....ya..ampunnnn......:).....

4 ulasan:

  1. bestnya balik kampung...akak tak leh balik lagi..

    BalasPadam
  2. memang menggoda abc itu...hari ni request kat husband nak roti john n karipap, harap dia tunaikanlah

    BalasPadam
  3. kak min : raya mana tahun ni???

    BalasPadam
  4. aza : aku pun tingin bngat kat ABC tu....mmg masyuk..!!!!

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails