IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Selasa, 4 Januari 2011

Sibuk...penat...

Baru nak update blog...sibuk dan penat u'lls...hari pertama persekolahan...di tambah aku pulak sesi petang...comfirm...memang Cikma kena manage masa dengan betul....:)

Hari pertama...berjalan lancar, walaupun sedikit penat tapi rasanya aku boleh handle this situation...seronok sebenarnya dapat jumpa balik budak-budak tahun 3 ni yang mana ada sebahagiannya aku pernah mengajar mereka 2 tahun sudah di tahun 1...dah beso-beso panjang jugaklah...bila tanya dorang kenal tak lagi aku..semua jawab kenal...hehe...kenal sebab apa ekk???garang kot???tak pun cun...haha!!!!!

Balik sekolah..baru terasa penatnya...mengantuk jangan cakaplah...yelah dulu masa mengajar sesi pagi...time tidur waktu petang tu memang wajib..tapi sekarang..dah tak boleh..tu yang rasa sangatlah penat dan letih....tapi takpe...mungkin mula-mula ni tak biasa...tengok dalam seminggu dua ni boleh kembali seperti biasa....:)

Apa-apa pun...Cikma selesa di sesi petang...cuma kenkadang bila tengok rakan sejawat sesi pagi dah balik rumah dan boleh rehatkan diri...aku baru nak start mengajar...rasa jeles jugak...:)....tapi..nak buat camne kan...ini pilihan aku...konon merajuk kan...dan tetiba rindu pulak nak tengok gelagat budak-budak tahun 1...emmm....mesti macam-macam peel kan.....:)



CIKMA : Dah dapat trace budak-budak yang ala-ala konon bijak tapi sebenarnya tak...berlagak pandai dan dah mula jadi hero...takpe..1 st week ni aku tengok kan jer...next week...tau lah korang camne Cikgu Akma nak handle korang.....tunggu...................:)

6 ulasan:

  1. Adam pun nampak penat sanagt sekolah sesi peatang.. budak2 tahun 1 thn ni pesen mulkut becok la..

    BalasPadam
  2. aku pun tggh membiasakan diri...ajar bm katakan..haha

    BalasPadam
  3. ...minta izin tumpang sejukkan badan kat tempat cik ma ye.....hahhahha...sejuk sikit!

    BalasPadam
  4. kak min : ye ke...mula2 kot..lama2 nnti adam ok tu....hehe...mulut becok..emmm...ckgu kelas pun kena jugak lah mulut becok jugak....:)

    BalasPadam
  5. alfa : yup ckgu bm...haha...ok x???ko msti bleh nyer...nnti ajar farzana pulak...:)

    BalasPadam
  6. mamaijat : bleh jer...duduk arr..x delah kosong tmpt sya waktu pagi...hehe

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails