IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 6 Januari 2011

????

?????........blank ler otak....tak tau nak tulis apa...no more idea dalam brain Cikma ni...penat???letih???mungkin kot....takpe2....nanti Cikma cari idea ekk...haha...

Satu lagi hal...aduhai...lama betul tak pergi jenjalan blog-blog lain ni..sibuk ler..bukan merajuk tau...dan satu lagi di sebabkan Cikma baru bertukar berukban ni...rasanya macam tak berpuas hati dengan talian nya yang agak lembab dan lemau....rasa hangin jer...adakah sebab Cikma dah duduk rumah baru ni yang mengakibatkan line nyer tak berapa elok...aku tukar sebab nak rasa camne line baru ni...tapi macam hampeh jer...nak kata rumah baru Cikma ni bawah tanah....tak mungkin ler kan....try yang berukban lama lagi power (belum potong lagi yang lama ni)...em....camne ek???.....try kat Diamond Bay...lagi lah hampeh...padahal baru pakai dalam 2 minggu jer...nak tukar berukban yang asal ker...atau pakai yang baru ni???tapi harga yang berukban baru ni lebih murah bulanannya...tu sebab Cikma tukar.....

Apa-apa pun...selagi aku boleh online...kira dah cukup baguslah ni..cuma lembab sesangat...kenkadang hangin jugak..bukan apa...aku ni nak bantu bisnes orang Melayu..tapi kalau perkhidmatan berukban nya macam ni...susahlah customer..bayar banyak tapi online...macam hampeh!!!!emmm...............


CIKMA : Still confused...nak pakai line lama ker atau yang baru????

4 ulasan:

  1. kalau baru lembab.. pakai yg lama jer la.. jgnkan sebab nakm murah, tp perkhidmatan ntah hapa-hapa

    BalasPadam
  2. apa line pakai..habaq mai sikit..hehe

    BalasPadam
  3. kakmin : kalo pikir mmg nak pakai lama...tapi nak tunggu harga murah dulu...:)

    BalasPadam
  4. alfa : pakcik celcom...:)..ko pakai apa ekk??

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails