IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Selasa, 18 Januari 2011

Off

Lama kan Cikma tak update...huhu...sorry kepada blog sendiri...tengah over the limit penggunaan berukban aku ni...so, lemau lah line kan...nak bukak blog dekat setengah jam...haha...padan lah muka Cikma...entah apa yang ko tengok lama-lama dan bukak lama-lama berukban ko ni kan...tu yang over...hehe...takpe-takpe...next week akan oklah berukban ni....sementara tu Cikma kena off kejap lah nak tulis-tulis ni ekk...nak menyinggah blog lain pun kena diberhentikan buat sementara waktu....nanti-nanti Cikma singgah ekkk.....nak bukak muka buku pun sama...kena jugak off kejap....kepada rakan-rakan blogger...singgah-singgah le blog Cikma ni..walaupun takde entri baru...hehe...boleh kan?????......:)

CIKMA : TERLEBIH GILER guna berukban bulan ni...:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails