IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Rabu, 26 Januari 2011

Banyak Cerita

Salam dan sejahtera...yaaaaaa............lama betul tak singgah blog sendiri ni..aduhai..nak kata sibuk...taklah sangat..tapi macam biasa...berukban yang Cikma pakai ni memang BERUK...hehe...lemau ler...redha ajelah...kalau dah rasa menyampah sangat nanti Cikma tukar le yang asal punya...masih guna berukban baru ni...tunggu barang 5,6 bulan....baruler aku tukar ekk...duit tengah takde sekarang ni..banyak nak pakai pulak dalam awal-awal tahun (espicially kena baharui road-tax kereta)..so, duit adalah penting sekarang ni ekk...aku tak boleh nak enjoyz2 dengan gaji yang baru masuk ni....:)

Banyak cerita yang aku nak share...seperti biasa yang agak-agak penting akan aku dahulukan...cerita kebanyakan berkisar tentang sekeliling aku dan kisah aku dan famili...(takkan kisah keluarga orang lain pulak kan....!!!!)....mode...emmm...happy dan tension!!!boleh...haha...tension sekejap jer...dah exercise barang 15 minit kira boleh hilangkan tension aku ni....haha....mahu balik diet seperti dulu....tapi rasa macam tak boleh lepas untuk makan nasi...bila dah mengajar sesi petang ni...rasa lapar tu melampau-lampau pulak...nak tak nak terpaksa makan nasi...emmm....sekali sehari ok kot???betui tak...

Sedang untuk mendapatkan kekuatan...yup....kekuatan dalaman...huhu....bikin aku rasa panas dan seram sejuk jugak..tapi seperti biasa...aku dah jumpa balik kekuatan itu walaupun tak sepenuhnya...menghepikan diri sendiri...nampak je brutal dan gila-gila...tapi sebenarnya dalam hati....(sambung-sambungkan....!!!!)...huhu...

Apa-apa pun....minggu depan.....balik DIAMOND BAY...yahuuu!!!!!bab yang ni paling aku suka...haha...lama betui tak balik ni...sejak cuti sekolah aritu...hehe....tunggukan kedatangan aku ke sana ekk...nak lepak puas-puas dekat rumah dengan ABAH dan MAK...enjoy...hepi...gila-gila......:)

CIKMA : Bersedia melangkah ke alam baru....:)

4 ulasan:

  1. ...macam suspen aje...'bersedia melangkah ke alam baru...'ehem... ehem ada pape ke....

    BalasPadam
  2. cik ma byk sgt aku rasa ko nak story kan..sbb entry ko ni byk sgt citer sampai aku tak phm..beb rindu dgn entry ko

    BalasPadam
  3. mamaijat : yup...suspen...tragik pun ada...hehe...siap sedia!!!...:)

    BalasPadam
  4. alfa : banyak lah jugak...macam biasa...kekeke...ko rindu aku ekk...aku pun rindu gak ngan blog ko tu...blog lain pun aku rindu banget...nnti aku singgah naaa....:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails