IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 28 Januari 2011

Deco bersama housemate...

Hujung minggu lepas....ngee...ok-ok..baru nak masuk entri kan...haha...takpekan...kiranya cerita tak basi lagi...:)..Cikma dan housemate sempat mengerjakan rumah baru kami ni dengan ala-ala decor bersama un-profesional interior design...yakni kami berdualah tu...hehe...bukan apa...tengah rumah cantik dan nampak baru ni... di tambah dengan dinding rumah kami ni sangatlah kosong (takde benda nak di gantung)..jadinya kami pun sesaja menambahkan hiasan dinding ala-ala dalam hati ada taman!!!ok kan...haha....

Housemate beli paper wall yang boleh kita lekat sendiri tu...ala...sekarang ni ramai yang pakai sticker dinding ni...cantik-cantik design nya...kira oklah kan....saja nak nampak rumah sewa baru kami ni berseri sikit hehe...so, tengoklah hasil kerja kami yang tak seberapa ni.....:)






CIKMA : Dekat pintu rumah pun kami tampal..ekekekeke...tapi belum siap..nanti-nanti Cikma letak gambo ekk...tunggu.........minggu ni..macam nak pergi IKEA...haha...decor rumah ker lagi???emmm...maybe..:)

4 ulasan:

  1. menarik...memang best boleh deco rumah, balik rumah pun hati riang kan?

    BalasPadam
  2. cantik cik ma....bestnya dpt gi ikea

    BalasPadam
  3. sayang2ibu : hehe...thanks..yup..tgk bercolor2 rumah macam duduk kat alice in wonderland!!huhu

    BalasPadam
  4. alfa : ye ke...thanks..ala..ko pun bleh pegi gak kan..aku ni jarang betui pegi sana..segan duk pergi tempat orng2 kaya ni..haha

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails