IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Sabtu, 8 Januari 2011

Saya faham.....:)

Masih belum terminated berukban lama...kena pergi ke service centre di Leisure Mall pulak...emmm...ingat area Pandan Indah ni boleh ler terminated...belasah lah labu...hangin jugak...nasib tak jauh..mula-mula cakap pergi ke KLCC...aduhai..kena terminated berukban sampai ke KLCC...nasib orang-orang itu bagitau ada kat Leisure Mall...kalo tak...emm...mengamuk aku kat situ...

Maleh dah pikir pasal berukban baru yang hampeh ini...aku baru nak share (kita-kita aja tau..)satu cerita...emm...nak cerita ke tak nak..huhu...tapi cerita ni memang boleh dikategorikan sebagai syok lah..tapi bila fikir balik...rasa tak perlu pulak nak di ceritakan di sini...cuma pengakuan seseorang itu pada aku....she realize that.....bila dia mengaku depan aku tu...nak tergelak pun ada...nak kesian pun ada...nak buat muka pun ada...tapi biasalah aku....tetap aku...just say...'Saya faham'....sampai bila aku akan faham...selagi aku duduk mengajar di sekolah aku tu lah....memang kan..daripada duk tak suka..last-last...aku jugak yang mengajar si 'dia' itu...nak buat macam mana..bak kata rakan-rakan sejawat aku...aku ni 'Insan Terpilih'....terpilih sangat ker.....emmm...

Nak kata aku dah tak tetap pendirian...emm...takdelah jugak..marah tetap marah..tegur tetap tegur..hukum..tetap hukum...tapi bila dah mendengar explanation itu....aku decide untuk buat tak tahu je..ajar tetap ajar...bila dah tahu kelemahan si 'dia' ini..aku just ignore je...janji aku dah mengajar dan memberi ilmu seikhlas mungkin untuk anak-anak didik aku....betui tak?????

Apa-apa pun...yang penting Cikma ok jer...takdelah rasa tertekan pun...cuma takut kalau-kalau ada pulak yang tak puas hati...muka ni jugak yang kena bertandang ke pejabat tu...emmm...nak buat camne kan....kita ni hanyalah mentimun.....:)....

CIKMA : Nak jugak diri ini jadi durian D41!!!!haha....

2 ulasan:

  1. akak rasa akak tahu kot sapa??? dia dah jumpa akma ker??

    BalasPadam
  2. kak min : yup...dh jmpe...tepi tangga lagi...:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails