IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Isnin, 10 Januari 2011

AJL ke- 25

Dah tahu sapo pemenang Anugerah Juara Lagu 2010????emmm..overall....persembahan biasa...Cikma tak terbeliak lah mata tengok...cuma persembahan Faizal Tahir (menang persembahan terbaik) untuk lagu Hanyut...nampak lain...siap terjun dalam air gitu...kelass ko Pezal.....:)...yang lain...suka tengok Yuna (lagu Cinta Sempurna)..yang nampak cantik dengan baju orennya...:)

Tahniah kepada Ana Rafalli kerana memenangi AJL ke-25..dah agak dia menang...syok lagu Tolong Ingatkan Aku tu....tempat ke-2 lagu Drama King nyanyian Black dan kumpulan Meet Uncle Husin..tempat ke-3 Hafiz dengan lagu Noktah Cinta...Hafiz jugak menang vokal terbaik...berkat accident u'll's....rezeki tu....:)

Faizal Tahir aku dah agak mesti ada menang satu anugerah...anak emas kan..ye ke...orang cakap lah....aku dengar jer...apa-apa pun tahniah kepada semua pemenang...yang kalah..cuba lagi tahun depan adat pertandingan ada kalah...ada menang (ayat biasa dengar je kan...)

Perform artis jemputan...average biasa....suka tengok Kak Pah (Dato' Sharifah Aini) dengan lagu-lagu evergreen nya...mantop dengan baju merah lagi...Cik Siti (Dato') macam biasa...buat semua mata melekat tengok dia....:)..sapo yang tak suka tengok dia kan..semua suka..(aku suka vokal dia jer)....:)

CIKMA : Jarang selitkan cerita hiburan dalam blog...emm...tapi kenkadang ok jugak kan.....:)

4 ulasan:

  1. jarang layan AJL sekarang ni... tengok result kat paper jer..

    BalasPadam
  2. semua org ada taste tersendiri

    cik ma aku pun pakai celcom kdg2 mmg hampeh ok

    BalasPadam
  3. kak min : layan AJL setahun sekali..:)

    BalasPadam
  4. alfa : ye ke???ke skang line celcom tgh de prob???

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails