IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Isnin, 17 Oktober 2011

What's Your Number

Hujung minggu...melepaskan lelah dan letih sepanjang minggu yang agak 'teruk' i'll decide to going jalan-jalan...yup with my housmate...it's not really to watch this film...but to release my mind to forget everything...gosh!!!maybe not 100% but..it's working...:)


Nak kata cerita ni sangat best...tak pun...2/5 jer Cikma bagi...actually aku nak tengok cerita lain...tetapi di sebabkan dah full booked....so, Cikma dan housemate tengok ler cerita ni...nun jauh di Alamanda pergi tengok wayang...motif...memang nak keluar sebentar dari kawasan lingkungan Pandan Indah.....well...ok lah..sekadar nak cuci mata kan...(hensem hero cerita ni....hehe)....apa-apa pun...sedikit cool...but itu tidak menunjukkan Cikma dalam keadaan yang baik....hati masih berbekas dengan perkara yang tidak di sangka-sangka...cuma yang pasti...Cikma mahu jadi kuat semula...walaupun mengambil masa..tapi Cikma tahu di luar sana masih ramai yang memberi kekuatan, sokongan dan dorongan...terima kasih Cikma ucapkan....:)


CIKMA : Mamaijat n Kak Min....jangan risau2 tentang Cikma ekk..Insyaalllah Cikma akan kuat,ceria dan heppi seperti dulu-dulu..cuma menunggu masa dan detik sahaja....:)...luv u all.....

2 ulasan:

  1. ...mendoakan yang terbaik buat kita semua...agar dipermudahkan segalanya oleh Allah...

    ...sabar menanti cik ma yang dulu.....

    BalasPadam
  2. setuju nagn mamaijat... semoga cik ma yg dulu segera kembali..

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails