IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Selasa, 11 Oktober 2011

Rezeki....

Malam semalam...Alhamdulillah rezeki Cikma...rezeki makan yang tak putus-putus...ngee...patut badan ni tak mengecik...mengembang sesaja...huhu

Housemate telah belanja Cikma makan-makan di SECRET RECIPE sempena my birthday Ahad lepas...huhu..kenyang seh..walaupun lepas sekolah petang semalam aku dah makan nasi sikit...tapi perutku ini dapat menampung segala makanan yang telah di order....apa yang aku order....layan....aku godek gambar2 ni dalam Pakcik GOOGLE jer....:)


Choc cheese cake


Chicken Cordon Bleu


Choc sundae.....


Banyak kan aku makan....haha...memang syok..sungguh!!!mula nak makan kek jer...pastu dah housemate suruh makan tu makan ni...rasa yang ni..rasa yang tu...apa lagi pilih ler mana yang berkenan di hati...kekeke...orang nak belanja kan....:).....


CIKMA : Thanks bebanyak housemate!!!....nanti Cikma belanja pulak....:)...

2 ulasan:

  1. .....wow...bestnyer...
    best dapat makan2 dan ada housemate yang begitu sporting....

    but, bagi mamaijat..
    SR punya suatu kenanagn....
    paling syahdu ....
    ngeeh ngeeh ngeeh....

    BalasPadam
  2. nak jadi hosmet korang gak la.. boleh dapat belanja.. hihihi..

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails