IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 21 Oktober 2011

It's focus time...

Salam dan sejahtera...minggu yang sibuk dan sesak...paper exam jugak telah settle di tanda..syukur..murid-murid Cikma ada peningkatan terutama kelas 3 D...oklah kan...memang risau memikirkan budak-budak tu...tapi bila check markah...it's no bad sangatlah...nak kena bagi hadiah kat dorang ni...hehe....

Mind focus Cikma sekarang adalah untuk Hari Mesra Niaga pada hari Ahad ni...Cikma tahun ni di berikan tanggungjawab menjaga gerai Jumble Sale...ketua lagi u'lls......:)

Kalu ikutkan tahun lepas lagi mencabar rasanya...esok nak berniaga..hari ni baru beli barang...huhu..amik...biasalah...janji orang tu...kita ni pegang..tapi orang itu tidak mahu pegang...so, lantak lah kan..Cikma tak rugi mana pun kalau tak ambil barang orang tu...beli sendiri...jual...Alhamdulillah..untung tu masih ada untuk sekolah...tahun ni...kos punyalah sikit...sebab barang-barang tu atas sumbangan murid-murid...hanya nak letak harga je buat Cikma pening..almaklumlah..jarang ke pasar raya...nak survey2 prize ni memang bukan minat Cikma...asal ada jer barang nak beli aku rembat jer...hehe...

Diharap perjalanan sepanjang Hari Mesra Niaga SKPI akan lancar hendaknya...tak sabo nak balik kampung sebenarnya....rindu MAK, ABAH dan NANI.....menghilangkan letih di hati...emmm....Insyaallah kalau balik sini semula...maybe Cikma sudah ok sikit....thanks for all yang sudi memahami......cuma...kenkadang terasa jugak hati ni...kita dah biasa berbual, bercakap..tapi..entahlah...sampai bila Cikma sendiri tak tahu....lebih dari 3 hari tak tegur tu...rasa bersalah lah pulak....pening kepala pulak pikir...ego ker aku ni????



CIKMA : Hati ini lembut....senang sejuk...tapi...hati ini mudah terusik...mudah terasa...

1 ulasan:

  1. eh ko letak header baru ye. ingat salah masuk blog. cuma lambat sikit loading, size dia besar kut.
    sapa yg ko tak tegur 3 hari tu? kepochi. hehe
    tak baik cik ma. biar org nak bermusuh dgn kita, jgn kita bermusuh dgn org. ikhlas, ustazah pilihan.

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails