IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 17 Februari 2011

REUNION...PART 2

Haritu Cikma dah tunjukkan area bekas sekolah rendah aku ni..kali ni...Cikma letak pulak gambar-gambar yang sempat di snap serta gambar yang aku bagi kredit pada member yang jadi tukang amik gambar kiteorang yang konon-konon macam supermodel tak bertauliah...thanks again...aku cilok jap gambar ni untuk letak dalam blog ekk....jangan marah yeee........:)


Ada gaya model tak kiteorang ni???....:)


Gaya di pinggiran kaki lima...hehe


Pandang mana tu???????


Walaupun panas...posing tetap ala model!!!


Dorang suruh aku jadi cikgu time ni..konon2 aku ajar depa...tapi...hehe...macam biasa...dah letih nak berlakon jadi cikgu...cukup-cukuplah aku kat sekolah jer...:)..depan kawan..huhu...malu cheq!!!!!


Sekelas ngan aku...6 Hijau...kesemuanya bujang...motif tak kawin lagi????..emm...no komen...haha...(thanks...kredit tuk Aziem Helme Photography...)


Sempat posing kat tempat duduk aku di kelas 6 Hijau..:)


Posing di Menara Condong Teluk Intan...aku dok sibuk melayan anak member yang sangat cute!!!! (kredit to Aziem Helme Photography)


CIKMA : Teruskan perjuangan wahai rakan-rakanku...semoga success selalu...:)

2 ulasan:

  1. seronok ye masih dpt lg berhubung dengan kwn2 sekolah rendah... akk huhuhu dah lost contac terus :(

    BalasPadam
  2. kak mas : mmg sronok..masing2 dh lain muka..tak cam jugak pun..tp heppi tgk masing2 dh berjaya..:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails