IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 12 Julai 2012

Senamrobik 1M 1S


Senamrobik 1M 1S yang di adakan serentak di seluruh Malaysia pada pagi Selasa lalu..gigih aku bangun pagi dan join sekali senamrobik gitu..best!!keluar peluh pepagi..

Di senarai sebagai " Largest Simultaneous Participation of School Students In An Aerobic Session" dalam Malaysia Book of Record ni..kalau tahun lepas larian serentak 1M 1S tahun ni mereka buat senamrobik...

Seronok dan bagi aku ok2lah..rasanya lagi ok kalau lagu senamrobik tu di pilih lagu-lagu semasa yang terkini dan popular...budak tak rasa bosan..ni lagu memang lagu tetap "gomen"...ermm budak tak berapa tahu lagu-lagu camtu..kalau setakat Malaysia cergas tu oklah kot..hehe..apa-apa pun aku tetap enjoy....:)


CIKMA : Setelah beberapa bulan menghadkan diri daripada sebarang anasir-anasir luar yang 'ganas"..aku hilang 12 kg!!!gitu...chaiyok2 lagi Cikma...:)

1 ulasan:

  1. ...ha ha ha..
    pilihlah Kpop..or O.K...
    gerenti lagi HOT!!!x gitu cik ma..
    he he he..
    mamaijat sangat2 enjoy that day...
    berpeluh sakan....
    Ha!tu tandanya mama dah sihat...
    kan Ma!!!!

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails