IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Isnin, 9 Julai 2012

My new niece - NUR SYAHINDAH


NUR SYAHINDAH -lahir pada 1 Julai yang lalu..adik kepada buah hati Cikma..Nur Syahzanani aka NANI..sudah jadi kakak budak itu..tapi perangai...ya ampun..kata my sis..dia meragam jer sehari sebelum adiknya itu lahir..mungkin dia dah tau kot adiknya nak keluar..hehe..

Nampak beza sikit daripada raut wajah NANI masa lahir dulu..lebih besar..3.06 kg..mata sepet sikit..muka bulat..alahai..semua anak-anak buah Cikma ni memang comel-comel...secomel Mak Ngah dia..haha!!!

My sis lahirkan Syahindah di rumah ok!!..tak sempat nak ke hospital..Alhamdulillah mak dan anak selamat..aku boleh gelak pikir kan tentang adik aku yang tak sempat nak ke hospital..pagi Ahad dah rasa sakit perut..rasa macam nak membuang..dia bagitau suami..konon nak mandi arr nak pergi hospital..alih-alih air ketuban dan pecah..nak tak nak bersalin lah di rumah mak mertua..nasib biras my sis nurse dan ada nurse klinik desa bertugas time tu...apa-apa pun..semuanya dah selamat...

Mak Ngah harap adik SYAHINDAH akan menjadi anak solehah kepada ibu dan abah..dan menjadi insan yang berguna kepada agama, bangsa dan negara...Welcome to Haji Yahya family my dear....:)


CIKMA : Nani macam jealous jer ngan adiknya..biasalah kan budak-budak...dulu manja dia sorang jer..sekarang kena kongsi berdua gitu...:)hehe..

1 ulasan:

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails