IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 1 Julai 2012

Cantik ker???

Salam bulan JULAI..pertama sekali bersyukur ke hadrat Ilahi..adik Cikma selamat melahirkan bayi perempuan hari ni...syukur ibu dan anak selamat dan sihat..nanti aku bagitau lebih lanjut dalam entri akan datang....

Entri pertama di bulai 7 ni..huhu..cantik ker??..apa yang cantik..orang kata cantik ni subjektif..dari segi apa yang cantik tu pun kita sendiri tak tahu..cantik luaran kita boleh tengok..cantik dalaman??hanya diri sendiri jer yang tahu kan???

Terbaca dalam berita mingguan hari ni..satu slot/fakta dalam berita yang menunjukkan tentang 8 negara yang mempunyai wanita yang tercantik di dunia..wah!!!sorry..Malaysia tak masuk dalam senarai..huhu..tapi bagi aku wanita-wanita di Malaysia ni cantik aper...kalau tak takkan mamat-mamat dari negara luar banyak jugak yang kahwin dengan wanita Malaysia ni...hehe..

Ni aku senarai kan mengikut ranking yang dorang keluarkan berdasarkan undian yang telah di lakukan menerusi satu laman web traveler's digest...nak kata aku setuju 100%..tak lah jugak..ada yang rasa sesuai dan ada yang langsung tak sesuai...komen korang???...:)

Senarai 8 negara wanita tercantik dunia :

1) SWEDEN - di pilih paling teratas di sebabkan kebanyakan wanita nya memiliki rambut original blonde dan bermata biru...selain bijak...hehe
2) ARGENTINA - antara negara Amerika Selatan yang cantik-cantik..ok lah
3) UKRAINE - kebanyakan wanitanya mempunyai rambut ikal mayang dan tinggi lampai gitu..
4) RUSIA - wanita yang bagi aku pandai menggoda..keke..banyak jadi ejen rahsia wooo...
5) BULGARIA - antara negara Balkan yang punyai wajah wanita yang cantik..berkulit biasa (tak cerah), rambut ikal mayang dan bermata hijau u'lls...
6) KOREA SELATAN - seperti penulis dalam berita mingguan ni..aku pun tak berapa setuju negara ni di masukkan dalam senarai wanita tercantik..sebab hampir kebanyakan wanitanya buat pembedahan plastik sejak awal remaja lagi..woo..aku rasa baik pilih jer Malaysia kott..original jugaklah kebanyakan wanita di negara kita...
7) COLOMBIA - macam negara Argentina...bentuk badan jangan cakaplah..superb...hehe
8) BELANDA - sapa nak wanita tinggi lampai..pilihlah dari negara ni..kebanyakan wanita nya punya ketinggian 5 kaki 7 inci ..wow..tinggi gak tu..



CIKMA : Biar cantik hati daripada cantik muka tapi perangai macam langsuir..gitu..hehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails