IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 28 April 2013

Iron Man 3

Salam dah sejahtera...hari yang penat tapi sangat berbaloi-baloi...1st sebab dapat  pegi ke PESTA BUKU ANTARABANGA KUALA LUMPUR yang dah 3 tahun tak  menjengah  dan lasty dapat tengok filem IRON MAN 3....




Cikma citer dulu tentang IRON MAN 3 ekk..kalau ikut rancangan asal harini hanya nak pergi PESTA BUKU..tapi bila tengok masa banyak loagi ditambah aku dan adik-adik gamble jer pergi cari tiket wayang di VIVA , CHERAS..so kami pun tengoklah cerita ni..

Nasib kami baik coz ada tiket but kami tengok yang biasa takde 3D...tak tahu pasal apa..yang penting sangat enjoy walaupun masa tu penat menapak kat PESTA BUKU  belum hilang lagi

Not bad ler kisah kesinambungan selepas si STARK  ni lepas perang ngan alien @ filem THE AVENGERS..kira dia dah bosan jadi super hero..so dia macam nak retire..tapi macam biasalah ada jer musuh yang menanti dia..

PART best mestilah time lawan2....babak masa rumah dia musnah tu memang best giler di tambah babak2 lawak yang tidak di jangka membuatkan Cikma rasa macam pecah perut tahan gelak..

Anyway..aku bagi 3/5 bintang jer ..it's biasa2 jer nokk ..cuma last part si STARK ni macam dah buang dan musnahkan semua robot termasuk kuasa yang dia guna (kat jantung tu) pun dah di keluarkan..tak tahulah kalau lepas ni ada kesinambungan atau tidak..sama2 kita tunggu...

CIKMA : Tunggu filem THOR 2 plak..hehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails