IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Khamis, 26 April 2012

Semoga AMALIN selamat...


Pembedahan major untuk jantung AMALIN@ALIN hari ini di IJN..semalam MAK bagitau operation bermula pukul 8.00 pagi...dan MAK cakap ambil masa yang agak lama.8 atau 9 jam...risau..sangat risau...kami sekeluarga hanya mampu berdoa agar ALIN selamat...aku tak sanggup lagi nak call ALONG buat masa ni...memang tahu yang ALIN dah masuk ke IJN pada Isnin lalu..tapi ambil masa nak operation sebab banyak prosedur yang perlu di lalui oleh ALIN...

Sedih...bila MAK bagi tau malam tadi...perasaan ALONG..MAK cakap....ntahlah..Cikma dengar terus nangis...cuma kami mengharapkan agar ALLAH SWT melindungi ALIN dan sentiasa berada di samping ALIN...Cikma sendiri tak mahu fikirkan yang bukan-bukan...REDHA...KAMI memang mengharapkan keredhaan itu kalau ALIN ditakdirkan.......................:(.......

CIKMA : Ujian yang sungguh besar buat si kecil kami NUR MAWADDAH AMALIN...Mak Ngah akan sentiasa mendoakan ALIN sentiasa sihat dan tabah..MAK NGAH TETAP SAYANG ALIN sampai bila-bila...:(....

4 ulasan:

  1. Akma,
    ni anak buah akma yang masa kecil tu ada masalah tu yer..dah besar rupanye..kita sama sama doakan agar pembedahan itu berjaya,dan ALLAh melindungi AMALin..Amin

    BalasPadam
  2. dah besar amalin
    semoga cepat sembuh ye comel
    ramai yang meanti amalin cergas dan ceria

    BalasPadam
  3. KakAsma : ye kak..dah besar kan dia..rasa kejap jer masa ni berlalu bln 7 ni AMALIN 2 tahun lah...Alhamdulillah...pembedahan tu berjaya..keadaan Alin pun stabil skrang..

    BalasPadam
  4. kasihibu :..Alhamdulillah kak..dia dah selamat di bedah..syukur sangat..berkat doa drpd semua orang..:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

mY Slide ShOW

Loading...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails