IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Isnin, 23 April 2012

BATTLESHIP


Hujung minggu yang memenatkan..hehe..akhirnya dapat jugak Cikma tengok filem ni...bersama my friends...seronok??macam-macam peel yang berlaku semalam..tapi Cikma happy..seharian di Putrajaya bersama mereka adalah perkara yang sangat menggembirakan...bila fikir balik..andai di takdirkan Cikma berpindah sekolah...aku takkan lupakan kenangan bersama mereka itu sampai bila-bila..dan biarlah apa sahaja rahsia yang kami kongsi itu adalah milik kami sahaja...:)

BATTLESHIP..tak sehebat TRANSFORMERS...walaupun di bawakan oleh satu company yang sama (HASBRO)...ending yang sangat tak BEST!!..alih-alih dah menang...ada jugak beberapa scene yang tak masuk di akal dan nampak sangat menipu nyer...obvious lah sangat!!sampai Cikma tergelak-gelak dalam panggung..emm 21/2 bintang je Cikma bagi...hehe....

Well, apa-apa pun filem ni bolehlah di layan..memang suka tengok cerita cenggini...lepas ni nak layan cerita THE AVENGERS plak..jom2..:)

CIKMA : Happy beria semalam..haha..nanti Cikma cerita version ke dua pulak...:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails