IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Selasa, 10 April 2012

Mirror Mirror


Menonton wayang di hujung minggu lepas...weeee...MIRROR MIRROR...sorry to say..bukan genre filem yang Cikma minat untuk tonton..tetapi di sebabkan menemani my friend yang tengah stress dengan kerja yang berlambak di sekolah..terpaksa lah ikut...ngee....sanggup suruh dia cari tiket untuk filem BATTLESHIP..rupa-rupanya release hari Khamis ni (12/04/12)...tak teringat filem tu belum keluar panggung....

Dengan rasa berat hati tengoklah jugak...bagitau dorang..Cikma nak tidur dalam panggung..sebab tak minat cerita ni dan ditambah Cikma kurang tidur sehari sebelum nya (sejam jer tido..ntah pasal apa tak dapat tidur...penangan Old Town Coffee kot)...

Tapi lain pulak ceritanyer u'lls...Cikma terbahak-bahak ketawa..lagi-lagi time orang-orang kenit tu muncul depan skrin...nak kata lawak sangat...tak pun...tahan ok mata ni daripada di tutup...member tadi siap-siap perli lepas habis cerita..kengkonon tak minat kan...haha..ooo..rugi tak tengok derrr...bayor RM 11.00 tu....:)..hehe...

Anyway..Cikma bagi 2 1/2 bintang jer...cerita sangat klise...boleh agak ler kalau nonton cerita version SNOW WHITE 2012 ni kan...well..untuk kengkawan Cikma tu...lepas ni teman kan aku tengok cerita perang-perang tu ekk...........:)...layan...

CIKMA : Rasanya dalam panggung tu kiteorang yang kuat gelak..nasib tak kena halau...haha...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails