IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Rabu, 22 Februari 2012

SEHARI TANPA TELEFON BIMBIT



Seharian (lebih kurang 24 jam) tanpa telefon bimbit...korang rasa apa ye???adakah terasa kehilangan sesuatu?? atau memang tak boleh hidup tanpa handphone di tangan...asyik nak berkepit jer...emmm

Cikma rasa ok jer..seharian takde handphone di tangan..tak terasa nak mencari pun..sampai tak ingat rupanya handphone di berikan pada orang lain...tak rasa susah hati pun..orang lain tak tahulah....sebenarnya hand phone kesayangan Cikma di beri kepada orang lain untuk di naik taraf (upgrade) proseccer nya... (daripada gingerbread ke aiskrim (ye lah tu kot nama nya...)...KENGKONON nak lagi laju lah kan...Cikma ni suka main game dan download benda2 merepek sampai berat hand phone tu...dan kerana suka benor buat benda-benda alah tu..rasanya lebih sepuluh kali kot hand phone Cikma tu hang dan tetiba off sendiri..entah lah apasal..tapi Cikma dah mindset kan kepala ni..semakin canggih sebuah telefon bimbit..semakin banyak masalah yang akan timbul...betui tak???

So, apa-apa hal lepas ni..Cikma kena hati-hati..nak main game (gila main game online sekarang ni)..tak boleh lah selalu sangat..nak tengok youtube ke apa..baik tengok di lappy..setakat nak update status di facebook dan twitter..oklah kot....:)

CIKMA : Banyak cerita minggu ni dan minggu lepas..alahai...takpe2..satu-satu Cikma tulis naaa.....yang pasti aku SANGAT PENAT!!!!!...

2 ulasan:

  1. .....REHAT.....
    jangan STRESS sangat....
    no GOOD,tau!!!

    BalasPadam
  2. mamaijat : TAK NAK CKP STRESS..TAPI KENGKADANG TERKELUAR JUGAK DARIPADA MULUT NI...aduhai...

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails