IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Isnin, 13 Februari 2012

The Legendary Film - KUCH KUCH HOTA HAI


KUCH KUCH HOTA HAI...wah!!!lama tak layan filem hindi..asyik2 Korea ajer kan....Sabtu lepas TV3 tayangkan balik cerita yang Cikma anggap everlasting...kira sepanjang zaman lah filem ini akan di ingati...tak sempat nak tengok aritu sebab kebetulan ada ganti persekolahan..huhu...sedih2...

Sempat lari barang seminit dua tonton cerita ini di kantin sekolah...tapi banyak yang di potong..adeh!!..nak tayang tapi di cut2..apa kes???...last-last semalam Cikma sempat tonton filem ini di Youtube...gigih ok buat data murid online sambil tengik cerita ni...haha (Alhamdulillah..hampir 80% dah siap di key-in..yang selebihnya nak tunggu update data murid dan parents)...puas lah jugak dapat tengok...first babak yang sedih tu..Cikma dah mula meraung....adeh!!!meleleh air mata ni tak henti-henti u'lls...sampai babak akhir lah...setiap babak tu memang terimbas balik kenangan cerita ni..kebetulan release tahun 1998...waktu zaman remaja yang penuh riang suka dan duka...teringat balik member-member yang gigih nak tengok cerita ni dulu...almaklum dulu tak pandai pergi wayang...tapi dengar daripada mulut member ajelah cerita ni...last-last beli vcd...tengok dan layan puas-puas....dan rasanya Cikma gila tengok cerita Hindi daripada filem nilah...

Sebelum tu ada lah jugak layan cerita lain...macam Dil To Pagal Hai dan Dilwale Dulhania Le Jayange serta Hum Aapne Hain Kaun...tapi cerita ni memang memori dalam kepala otak...tak tau pasal apa..tengok semalam sambil tersenyum sengsorang...alahai...bestnyer waktu remaja..

Anyway..Cikma link kan filem ni ekk dalam blog...kalo nak tengok singgah2 di laman Youtube..ok...:)
























































CIKMA : Time ni tengok Salman Khan paling gentlemen lah..waduh!!!sedih2...sanggup berkorban demi orang yang di kasihi...ada ke lelaki macam tu sekarang???...emmmm

2 ulasan:

  1. ........menci!!!
    time klimaks tu ada kawan mama kat jitra... siap kacau FB chatt ngn mama...x layan.... dia sms plak...at the end dia kata saje nak buat mama anti klimaks....ho ho ho!!!x feel ending tu tau!!!..
    i menci u ari tu tau En. Rosdi Rahmat....

    BalasPadam
  2. mamaijat : hehe...sian mama...meh2 tgk kt blog Cikma ni haa....

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails