IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Isnin, 24 Jun 2013

Hari ni cuti..esok dah sekolah..


Salam dah sejahtera..huhu cuti hanya sehari kat area Kuala Lumpur dan Selangor ni..takpe..memang tak nak cuti lelama..nanti nak ganti sekolah nya yang berat hati sikit..bagi parents..anda boleh menghantar anak ke sekolah seperti biasa...tetapi depends pada ibu bapa ye..nak hantar boleh..tak nak hantar pun tidak apa...hanya inform dengan pihak sekolah...tengah jerebu ni..takut menganggu kesihatan anak-anak...especially yang anak penyakit macam lelah dan asma...

Apa buat Cikma???sehari jer dah bosan kat rumah..hehe..nasib pagi tadi Cikma pergi tuisyen di Bukit Jalil dan kemudian datang ke sekolah sebentar untuk selesaikan sedikit kerja..balik tengahari tu..tidur kejap dan tetiba pula terajin nak masak baked macaroni cheese....hehe..al maklum lah orang tengah puasa teringin nak makan..padahal laksa pun di belinya..choii sangat Cikma!!!

Last-last...makan laksa dulu..kenyang seh!!..makan baked macaroni pun sepotong jer..tapi tak delah sesedap yang buat hari tu..kekeke...orang pose buatkan..tak dapat nak rasa bagi...hehe..banyak lebih tu esok buat breakfast cum lunch sekali...:)

So, seperti biasa...elakkan kita selalu di luar rumah dan banyakkan minum air ye...memang hari ni nampak lebih teruk jerebunya..terkini sekitar Lembah Klang teruk terutama di Pelabuhan Klang dan Kuala Lumpur, Petaling Jaya dan Shah Alam..emm....tetiba teringat kat AMALIN di Klang..harap-harap si kecil tu sihat kat sana.


CIKMA : Pelabuhan KLANG jer yang di arahkan masih tutup sekolah..yang lain di sekitar KL, Selangor dan Putrajaya sekolah macam biasa ye...Doakan hujan dapat turun minggu ni..In Shaa Allah....:)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails