IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Selasa, 8 Januari 2013

Makan-makan - Asiatica - Palace of Middle East Cuisine

Minggu terakhir cuti..sebelum memulakan tugas di sekolah...dapat makan-makan with family...kali pertama try makan makanan yang agak kental..hehe..nasi nokk...yang best makan nasi Arab...:)

Abah teringin nak makan nasi Arab..tak pernah makan..jadinya tempat tinggal Cikma dah buka satu restaurant ala-ala Arab gitu..dah berapa kali plan tapi tak pernah nak pergi..last-last bila Abah suggest nak celebrated something so kami pun pakat pilih Restaurant Asiatica ni..

Not bad but rasa macam tak puas makan..Cikma tak kisah sebab sebelum ni pun pernah dah makan nasi Arab..tengok Abah berselera sangat makan sampai bertambah..cuma Abah cakap mahal sikit...emmm..memang kalau ikut satu set tu dalam RM 18.00++ kan..rate biasa untuk hidangan nasi Arab..Cikma bila tengok macam tu rasa nak sangat bawak Abah dan famili makan-makan nasi Arab kat KL..sini lagi lah kan macam-macam restaurant  makanan Arab ada...pilih jer..:)

So, layan-layan kan pic nyer...seronok jugak tengok si NANI aka budak comel makan...semangat betul..siap bertambah gitu...hehe




CIKMA : In Shaa Allah...jika ada rezeki lebih...memang nak belanja famili makan kat Restaurant Arab...:)..tak kisah lah beratus habis...janji famili suka suki....:)

4 ulasan:

  1. nasi arab mmg mahai. tapi sesekali ok jeh. hehe

    BalasPadam
  2. ...suka nasi arab kat skul adeq kat senawang tu...sedap dan harganya berpatutan..

    BalasPadam
  3. mamaijat : ye ke..boleh layan nnti kalo saya g N9...:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails