IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 8 Januari 2012

Tak Larat...:(

Dalam kepala otak sekarang hanyalah rehat...tapi memang tak boleh nak buat apa-apa..selagi jadual waktu untuk semua guru sesi petang sekolah Cikma belum selesai...nak jaga jadual orang lain...orang lain pulak jadual nya pack...begitu jugak sebaliknya...sungguh..aku dah give up...dah rasa sangat letih otak ni...apa-apa pun jadual yang mereka dapat...redha ajelah...masa sikit ke....banyak ke yang korang mengajar untuk tempoh satu hari tu...pandai-pandailah korang nak manage...salah satu kelemahan menggunakan sistem berkomputer.....dah beberapa hari ni memang aku tak cukup tidur....maaflah kalau lepas ni mereka-mereka itu tak puas hati...nak bising...tak pe..bisinglah tapi...biar depan Cikma....aku nak tengok jugak kalau ada yang berani berdepan dengan orang yang tengah pressure ni....emmm.......:)


CIKMA : Sampai satu tahap Cikma dah rasa sangat marah dan tertekan sampai nak baling lappy!!!!

2 ulasan:

  1. .....ho ho ho..mamaijat takottttt!!!!.....
    please jangan jadi HULK........

    BalasPadam
  2. mamaijat : letih sangat2 mama..dari sebelum cuti sekolah..masuk balik ke sekolah..memang sgt2 letih..dah give up rasanya mama...:(

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails