IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 15 Januari 2012

Misz My Blog...SECRET GARDEN????


Salam dah sejahtera..fuh!!! lama nya tak bersiaran..rindu sesangat dengan blog sendiri..motif?? banyak benda nak cerita tapi tak berkesempatan di sebabkan terlalu banyak sangat kerja..Al-maklum lah kan..sekolah baru buka dalam 2 minggu..walaupun tahun ni takde nak ambil yuran daripada murid-murid...tapi Cikma sibuk dengan kerja kurikulum..alahai..kerja...buat masa ni..Alhamdulillah kurang dah kerja tu...tapi tak tahulah kalau ada lagi pembaharuan jadual waktu...adeh!!!penat wei...

Melepas tekanan dan rasa berat kepala otak...benda pertama yang Cikma buat adalah tengok dvd..keke..thanks kepada rakan sejawat yang bagi pinjam dvd cerita SECRET GARDEN ni..memang dah lama nak tengok cerita Korea ni..best giler!!!kerana best giler itulah tidur Cikma pun ala-ala..haha..ting tong u'lls pergi sekolah..bahana tengok cerita ni sampai awal pagi..ada lagi episod yang belum di tengok..ingat nak habiskan hujung minggu..tapi tak sempat jugak...well..tak pelah..tengok mana yang larat dulu...sungguh..hujung minggu Cikma habiskan masa dengan tidur jer...nikmatnya hidup di hujung minggu ni...keke...qada tidur gamaknya...yolah dari hujung tahun lepas rasanya memang Cikma tak dapat rehat yang cukup...kali ni..memang tidur yang terlebih-lebih...:)

Anyway...Cikma juga tidak sabar nak bercuti lagi..seminggu kan cuti for Chinese New Year...aktiviti cuti tak di rancang lagi..tapi dalam kepala otak macam nak try resepi baru dan jahit manik...emm..any suggestions bloggers????

CIKMA : Cerita cuti tahun lepas...belum masuk entri lagi..aduh!!!ada ke nak baca nanti???..belasahlah labu....kekeke....:)

2 ulasan:

  1. .....mamaijat pun nak cuti2 gak..
    tapi balik dari cuti tu...
    hua hua hua..adeq dah x bersama mamaijat....
    dah tinggallah mamaijat keseorangan.....

    BalasPadam
  2. mamaijat : sian nyer..adik masuk asrama ekk..takpe hujung minggu mesti dia balik...dekat jer..n9...x pun calling2 cikma...kta g kuar ekk...keluar ngan org2 bujang ni..hehe

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails