IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Rabu, 25 Januari 2012

Semoga panjang umur NUR SYAHZANANI

Salam dan sejahtera...lupakan sekejap The Delayed Story...ada 1 episod lagi..ceh..ceh..ceh..Cikma nak share dulu kisah si budak comel ini...


Hari ni merupakan hari ulangtahun NUR SYAHZANANI yang pertama..yaa..cepat je masa berlalu...semakin keletah, banyak perangai dan maintain comel...Alhamdulillah...Nani sentiasa sihat...walaupun adakalanya dia kurang sihat..

Cucu kesayangan MAK..nak melayan dia ni memang penat...letih...tapi Cikma sentiasa happy bila tengok dia gelak..masih belum boleh berjalan..tapi kalau merangkak..bagi lah kat dia..

Bezanya melayan dia dan ALIN..kalau ALIN memang kena layan dengan penuh lemah lembut, nak pegang ALIN kena hati-hati..tapi NANI..emm...melayan dia penuh simple dan brutal!!hehe...

Kepada anak MAK NGAH ni..Selamat Hari Lahir..semoga panjang umur..menjadi anak yang solehah kepada abah dan ibu serta menjadi orang yang berguna di masa depan..MAK NGAH SAYANG NANI!!!!!..

CIKMA : Suka tengok NANI gelak dan senyum..comel sangat!!!

4 ulasan:

  1. ....hepi besday nani..semuga panjang umur & murah rezeki....amin...

    BalasPadam
  2. hilang masalah tgk baby gelak kan

    BalasPadam
  3. mamaijat : tq omma (Cikma wakilkan ekk)....amin..

    BalasPadam
  4. aza : hehe..yup..hilang duka lara gitu...

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails