IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Sabtu, 9 Julai 2011

ZOO NEGARA

Salam dan sejahtera..wallawey..akhirnya setelah berbelas tahun tidak berjumpa dengan 'kawan lama'...Cikma berjaya jugak melangkah kembali ke Zoo Negara...hehe.....:)

Dream list aku tau...memang teringin giler nak pergi sana...2 minggu sudah baru dapat pergi...dengan ALONG, KAK LONG dan ALIN...well...ALIN kena belajar dan perati binatang-binatang tu...hehe...seronok tengok ALIN..tapi perempuan cantik ni tak boleh lama-lama kat satu tempat...merengek ajelah kan...:)

Cikma share sikit pic yang sempat di snap....:)....tenteram je tengok binatang-binatang kat situ...layannn....:)

















CIKMA : Nak pegi zoo lain pulak...Zoo Taiping????.....:)

4 ulasan:

  1. dah lama tak pi zoo. berahajat nak bawa alif.. tapi dgr tiket mahal sangat..

    BalasPadam
  2. .....udah besar amalin..rasa sekejap aje...

    BalasPadam
  3. kak min : haah..dewasa rm 20...kanak2 x silap rm15..bawah 5 thaun rasanya free...x igat ler kak...

    BalasPadam
  4. mamaijat : yup...bln ni setahun arr dia.....:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails