IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 8 Julai 2011

Kejohanan Sukan Sekolah SKPI 2011

Maaf...terlewat untuk mengupdate blog sejak dua menjak ni...motif...jarang ada masa u'lls..apa yang di sibukkan aku sendiri pun tak tau..hehe...

Well, Cikma akan share (lama perap cerita ni) walaupun dah hampir seminggu berlalu...kekeke..tak pe kan...aku suka ler sangat sebab perbarisan rumah sukan dan khemah tercantik di menangi oleh rumah Temenggung..wah!!!gembira tak terkata....:)

Dan yang best...hehe..bila Cikma jadi emcee....panas dan berbahang gila aritu..sori ekk kepada semua..yang terasa hati ke atau naik menyampah dengan Cikma waktu tu...aku cuma boleh cakap...that microfone it's mine!!!hehe...mulut ni kalo dapat mic tu memang lah tak boleh nak cover u'lls...but it's ok kan???at least korang tak rasa bosan kan????....

So, enjoy tengok sikit gambar yg sempat di snap...tak banyak mana sebab Cikma tak boleh nak gerak rata-rata kat padang tu...sibuk di khemah emcee je...:)


Mikrofon Cikma..wah!!!



Partner emcee..Abg Shamsul aka kak erra...gitu...:)


Rumah Temenggung..ok tak????oklah kan..:)


Rumah Syahbandar


Rumah Bendahara


Rumah Laksamana


Bersedia untuk lari...chaiyok2..umah temenggung!!!





Sibuk ber'emcee'..gambar ihsan drpd kengkawan yang ada kamera...:)


'emcee' tak sedor diri....haha


Sempat masuk acara khas guru2 dan kaum ibu..buat boneka kertas...dapat lah medal no.2 kekeke...


Gambor...jangan x gambor....

CIKMA : Memang letih giler hari tu..sampai boleh tersasul sebut benda yang tak terjangka aku nak cakap aritu...mintak maaf 'mem'.....hehe

2 ulasan:

  1. baba tersasul panggil nama "mem" tu mamang kelakar tak ingat..

    BalasPadam
  2. kak min : haha..mmg pun..x terniat pun..mulut x de insurans ler katakan...:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails