IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Jumaat, 29 Julai 2011

Bukan REZEKI ...

Salam dan sejahtera....hujan rahmat di pagi Jumaat...seronok mengulit mimpi pepagi kan...awal aku bangun hari ni...ada benda nak di selesaikan.....:)

Bukan REZEKI team bolasepak Malaysia ke pusingan seterusnya untuk Piala Dunia 2014...emmm..mesti ramai yang sedih kan...Cikma pun sedey gak...tapi nak buat macam mana....bukan rezeki dan juga tuah tidak menyebelahi kita....adat kalah menang pertandingan...walaupun kita berjuang namun nasib menang itu belum ada lagi untuk Malaysia...

Apa pun...aku berbangga giler ngan semua penyokong yang hadir ke Stadium Bukit Jalil semalam..meremang bulu roma tengok wei...ramai sungguh!!!!rasa macam kita masuk final WORLD CUP!!!...sungguh tak sangka...hampir 85,000 ribu orang yang datang..tu belum yang dapat masuk stadium lagi tu...mau cecah 100,000 ribu kot!!!semangat macam ni lah yang kita nak...bukan masa menang jer sokong....kalah kita kutuk habis habisan....fikirkan macam mana para pemain yang beraksi tu...under pressure....dengan perang psikologi pihak lawan...pastu pulak kena berdepan dengan puluhan ribu penyokong yang mengharapkan kemenangan...kalau mind set tak kuat...memang kaku di buatnya tengah padang tu..tapi aku tengok semalam dorang memang bermain sehabis mungkin.....tapi rezeki belum ada....

Cikma ucapakan selamat berjuang kembali kepada team HARIMAU MALAYA...gagal sekali bukan gagal untuk selamanya...yakin dengan sokongan para peminat di belakang kalian...juga kepada para penyokong...jadilah penyokong yang terbaekkkkk!!!!...yang sentiasa susah dan senang bersama pasukan HARIMAU MALAYA.....mereka boleh....MALAYSIA BOLEH!!!!!.....


CIKMA : Tetiba kalo ada anak lelaki sok...nak suruh jadi pemain bola sepak kebangsaan...harus ker???hehehe...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails