IKUT BLOG NI

Pelawat blog

Pray for them...Pray for GAZA

Pray for them...Pray for GAZA

Ahad, 10 Julai 2011

Mesti tonton - TAHAJJUD CINTA

Salam dan sejahtera...hari minggu yang tenang...sibuk mengemas rumah...at least tak bosan sangat...puas rasa rumah ni bersih...huhu...


Dah tengok tak cerita Tahajjud Cinta ????...oooo..memang best cerita ni...Cikma terasa sangatlah teruja bila tengok drama ni Jumaat hari tu...memang tertunggu-tunggu sebenarnya...selain daripada para pelakon nya yang hebat..karya terbaru Erma Fatima ni buat Cikma rasa nak sangat follow sampai habis cerita...kisah tentang perjuangan hak wanita..emm..not bad...kita tau yang Erma Fatima ni seorang pengarah yang banyak idea serta karya-karya nya banyak menjurus pada keagamaan..

Meh layan Ost cerita ni...best jugak lagunya...menusuk kalbu Cikma dengar......:)





CIKMA : Ralat jugak tak dapat tengok KITAB CINTA kat tv Al-Hijrah hari tu..emm..layan kat youtube lah....huhu...:)

7 ulasan:

  1. salam akma..akak pun dh lama x mai sini..akma pekabo?? best ek citer tahajud cinta nih?? selalu x sempat nk tgk time memalam cenggitu..tgh drive balik dr keje..hehe!

    BalasPadam
  2. tak sempat cik ma..ko rajin layan citer2 bersiri kan

    BalasPadam
  3. ha'ah kan...tgk gak harituh...cite ni sume pelakon best2

    BalasPadam
  4. kak inahar : alhamdulillah sihat kak..best kak...sgt best...ye ke..akak tgk kat youtube jer atau tonton tv3...crita dia mmg boleh layan lah kak...:)

    aza : hehe...x de pe aku nak buat kt umah..layan tv jelah...dewi cinta slot akasia tu pun aku layan walaupun aku x suka tgk si fasha tu...ngeee

    BalasPadam
  5. nad : yup..mmg best...teringat mcm filem2 Indonesia plak...mcm ketika cinta bertasbih. perempuan berkalong sorban, ayat2 cinta....:)

    BalasPadam
  6. bile saye tau yg fazura berlakon rase nk tgk plak..skang ni rase minat plak kt fazura..sbb die cantik gloz!!! hehe..

    BalasPadam
  7. farrah : syok tgk citer..mmg best..kalo x smpt tgk ma try tgk kt youtube atau tonton..tp mmg best arr....:)

    BalasPadam

Catatan Popular

MY LISTED

Arkib Blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails